Специални награди от Община Ловеч и Ротари клуб в конкурса „Звезди над Ловеч“

Един от участниците в конкурса „Звезди над Ловеч“ ще стане носител на Наградата на Община Ловеч. Той ще бъде избран измежду финалистите на гала-концерта, който е на 17-ти август от 20.30 часа на сцената на площад „Тодор Кирков“. Очаква се сред членовете на журито да има и представител на Ощина Ловеч, която е партньор в организацията на мероприятието.
Ротари клуб – Ловеч също ще връчи награда на един от участниците в конкурса „Звезди над Ловеч“. Представител на организацията ще е сред членовете на журито и ще има честта да връчи специалния приз.
Ротари клуб Ловеч е група от бизнесмени и специалисти, които с живота и делото си са свързани с град Ловеч. Техните дейности се реализират основно в поддържане на културно-историческото и архитектурното наследство и подкрепа на талантливи деца.
Както бе обявено, победителят в конкурса и заелите второ и трето място ще получат специални статуетки, а спечелилият голямата награда ще има честта да получи и собствена песен, подарък от композитора Камен Николов.