DJ Анатоли през март – от Елвис до Мистър Ловеч /галерия/

Март месец по традиция е богат на тържества, празници, мероприятия. И тази година нямаше изключение от правилото. В три поредни вечери DJ Анатоли бе водещ на празничните партита по случай 8 март в ресторант „Драката“. Кулминацията, естествено, бе на самия 8 март, когато купонът продължи до малките часове на нощта, а специален гост бе Цветелин Атанасов – познат повече като Цецо Елвиса.
След тези празници почивка нямаше, а DJ Анатоли се изяви в две роли по време на конкурсите „Мистър Ловеч 2019“ и „Мис Пролет“, които се проведоха в дискотека ILIT на 13 март. Той бе едновременно водещ на шоуто и продуцент, заедно с целия екип на „A.G.A. Entertainment“. Специални гости на купона в ILIT бяха топлес-моделката Силвия Юрукова, риалити звездата от „Фермата“ – Марина Сучкова“, ослепетелните певици Бриана и Анжелика, както и имитаторът на Слави Трифонов – Младен Кирилов. Специално за шоуто пристигна и Киро Скалата, заедно с певицата Никол Стоянова. По време на купона преди награждаването на DJ Анатоли му се наложи да се превъплати и в трета роля – по покана на Бриана двамата изпълниха песен – за кеф на гостите в препълнената дискотека.
През уикенда DJ Анатоли бе водещ на още три партита. Първо една красива принцеса – Румина, навърши своята първа годинка и това бе отпразнувано подобаващо в съботния следобед. Малко след това пък бе ред на партито по случай 25-годишнината на сладкарници „Фаворит“, което събра екипите на фирмата от Ловеч и Стара Загора. Естествено, имаше и УНИКАЛНА торта в чест на годишнината, много танци, наздравици и весело настроение.
В неделния ден дойде ред на още една първа годишнина – този път на малкия Димитър, който събра близки и приятели от много краища на България – Ловеч, Плевен, Пловдив… В негова чест имаше много танци и поздрави, а дядо му Бисер пък подхвърли, че и на DJ Анатоли му е крайно време да го последва, тъй като двамата ги свърза почти 40 годишно приятелство.
До края на март изявите на DJ Анатоли продължават с участия в Ловеч и курортното селище Шипково.